• © Ed Baars fotografie © Ed Baars fotografie © Ed Baars fotografie © Ed Baars fotografie © Ed Baars fotografie © Ed Baars fotografie © Ed Baars fotografie
  • Trainingsschema 8 juni tot 17 juli

24 jun 2020
  • Beste spelers, leden en ouders,

Vanaf maandag 8 juni 2020 kan er door de jeugd weer volop getraind worden. Het trainingsschema van vòòr de Coronastop zal weer opgepakt worden. Allen voor de JO7 en JO9 zijn de trainingstijden van voor de Coronastop gewijzigd.
    De trainers brengen de spelers en/of hun ouders zelf op de hoogte op welke tijd zij verwacht worden op de training.

Zoals ieder jaar gaan de laatste weken van het seizoen alle tweedejaars spelers, door naar de volgende trainingsgroep. Houdt u er dus rekening mee dat de tijden en dagen voor sommige spelers veranderd zijn!

Ook de keerperstrainingen gaan ook weer beginnen op dezelfde tijden als voor de Coronastop.

De regel, dat het terrein alleen toegankelijk is voor spelers en trainers die komen trainen blijft, zoals dit ook in de noodverordening van de gemeente is opgenomen, nog gelden.

Om deze regel goed te kunnen handhaven zijn wij op zoek naar leden (18 jaar en ouder) en ouders van leden (< 18 jaar) die tot aan de zomervakantie tijdens de trainingen deze regel willen handhaven voor de vereniging.

U kunt zich hiervoor opgeven via jeugd@vvgroeneweg.nl.
    Wij gaan ervan uit dat er voldoende leden zullen zijn die zich aanmelden, zodat de jeugd weer twee keer per week kan trainen.

Met vriendelijke groet,

Jeugdbestuur